Energy Efficiency &
Life Cycle Services

Kaikki kohdat ovat pakollisia.

ENERGIAMANAGERI VARMISTAA KIINTEISTÖSI ENERGIATEHOKKUUDEN


Energiamanagerin avulla voit vertailla kiinteistöjen energiatehokkuutta ja etsiä kiinteistömassasta ne potentiaalisimmat kiinteistöt, joissa energiatehokkuutta olisi mahdollista kehittää. Energiamanagerin avulla voit helposti vertailla sekä yksittäisiä kiinteistöjä että eri kiinteistöryhmiä.

Syöttämällä kiinteistön perustiedot ja kulutustiedot ohjelmaan saat tuloksena arvion kiinteistön energiansäästöpotentiaalista. Kokeilutunnuksilla voit tarkastella vain yksittäisen kiinteistön energiatehokkuutta.

Säästöpotentiaali on koekäyttäjälle suuntaa-antava. Tarkemman energiansäästöpotentiaalin tulokset ovat jatkossa nähtävillä kirjautuneille käyttäjille.


Palveluun kirjautuneet voivat lisäksi hallinnoida useamman kiinteistön tietoja, tehdä vertailuja isompien kokonaisuuksien kesken sekä suunnitella tulevia energiansäästöhankkeita ja niiden kustannusvaikutuksia.

Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat annettujen lähtötietojen ja tulosten luotettavuuden arvioinnissa sekä tietysti energiansäästöhankkeen kaikissa vaiheissa.